Uitloggen
Bestelling Bevestigen

Koffie Machines: Jura Office

Pure perfectie voor ongeëvenaarde koffie kwaliteit. Geniet van all-inclusive service bij ClatchCoffee.

Modernste technologieën

JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen deze met de WE-serie altijd in koffiebar-kwaliteit worden bereid.

Volmaakt genot

Voor de optimale maalgraad zorgt de zestraps Aroma G3-molen in de Jura koffie machines. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma.

Gecertificeerde hygiënegarantie

Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's in combinatie met de JURA reinigingsproducten, zorgen voor smetteloze hygiëne met één druk op de knop - gecertificeerd door TÜV Rheinland.

Koffie voor de werkplek

Koffie zorgt voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Koffie stimuleert, inspireert en mobiliseert de creativiteit. Koffie is daarom op geen enkele werkplek weg te denken.

Maximale prestaties

Een waterreservoir met een inhoud van 3 l, een bonenreservoir voor 500gr koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties, de ideale oplossing.

Zo individueel als uw eisen

Aangezien de eisen per toepassingsgebied verschillen, bieden de Jura machines tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering zodat persoonlijke voorkeuren ingesteld kunnen worden.

Wij staan tot uw dienst

Gratis levering en plaatsing over gans België en afstelling van de koffie machine aan huis.

Gebruikstips en deskundige uitleg over onze producten tijdens en na installatie.

Gratis vervangtoestel indien defect, enkel bij exclusieve afname van onze producten

Depannage dienst via telefoon, Jura hotline 0900 / 100 21 vanuit België

2 jaar garantie

Ontdek al onze artikelen op onze webshop

Shop

Ontdek onze koffie

Bij Clatch Coffee bieden wij talrijke diverse koffies aan en tal van aanpassingsmogelijkheden. Probeer ook onze koffie testpakketjes en reis met ons mee naar verschillende continenten.